leiding-in-vervuilde-grond-300x169 200Hoe werken we veilig aan de ondergrondse infrastructuur en hoe nemen we daarbij de geldende wet- en regelgeving in acht? Dat staat dinsdag 29 maart centraal op een seminar in Amersfoort.

Het seminar gaat over de aanleg van (glasvezel)kabels en leidingen in verontreinigde grond. Organisator is Tele-BS, een adviesbureau op het gebied van telecommunicatie, kabels en leidingen. Veel gemeenten, netbeheerders, provincies, onderzoeksbureaus en aannemers krijgen op enig moment te maken met het leggen van kabels en leidingen in verontreinigde grond. Zij zijn dan wettelijk (mede) verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheidssituatie bij de werkzaamheden. Het seminar is bedoeld voor zowel partijen die zich direct met aanlegwerkzaamheden bezighouden als organisaties die andere partijen opdracht geven om te werken in verontreinigde grond en die meer willen weten over wet- en regelgeving over dit onderwerp.

Wanneer en waar?
Het seminar vindt op 29 maart 2016 plaats in Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Het programma start om 9.00 uur en eindigt ’s middags met een netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de site van Tele-BS.

Bron: Glasvezel.nu, 18-jan-16